Нашите градини 2018
-
От пролетта
-
От юни
-
Всичко е пркрасно! Високия храст с червени цветове вайгела ли е? Подрязваш ли я?
-
Да. Първите години не, че не ми се разправяше. Беше доста паднала напред. След това започнах да я кастря след цъфтеж. Сега пак съм я орязала доста.
-
Ирисите синьо-розовите са страшно попадение))))))))))) и как са се нароили само!
-
Истинска наслада за сетивата и душата!
Комбинацията ириси- божури- рози( бялата е Guirlande d'amour, нали) е приказна!
Респект за усета към красивото, за труда по тази немалка градина, и споделените цветни емоции!
-
Делфин, много е хубаво при теб! Поздравления!
-
@delfin, прекрасно е при теб! И колко място имаш!!!!!
-
Благодаря ви!
Само изглежда, че има място. Вчера си поръчах едни флоксове и се чудя какво да размествам и къде да ги слагам.
-
Мъка е с това ограничено място.
На мен едната цветна градинка е ограничена с цимент и няма мърдане. Но другата я увеличавам с по някоя и друга копка и пак не стига.
-
Пери, хубави подредби имаш.
Аз съм боднала някой и друг ирис и пред зеленчука уж временно и под плодните дръвчета. А тази пролет обърнах с правата лопата една ивица пред редовете с домата, за да изчистя троскота. Но подхвърлих на нашите, че ще садя китки. Този път избухнаха докато им кажа, че само ги пробвам
-
Мястото май никога не стига
И 10 квадрата, и 10 декара - все се стига до момента с недостатъчното място
-
Днес преди поредния проливен дъжд.
-
Един акцент от градината след обилните валежи...
-
Не знам с какво храниш тези цветя, че са така прекрасни, но май и калинките са хапнали от същото, виждам една пораснала в ъгъла
чудесно е!
-
danny,цветята в интерес на истината не ги подхранвам с нищо,растат на чист въздух в планината,явно там е уловката. Това е част от градинката ми на село/намира се в Балкански район/.А що се отнася до калинката,голяма е защото е от натюр продукт,няма нищо изкуствено в нея
,мой продукт е.
Благодаря ти за милите думи!
-
Много свежо и красиво.
Но защо само една снимка?
-
Делфинче,Благодаря ти!
Снимката е правена по време на многото валежи и едва сега я качих.Ще направя още снимки,нека цъфне и Тагетеса и да стане по-цветно.
-
-
Много красиви! Всичките. Толкова са зареждащи.
Благодаря, че споделяш!