Подарявам
-
Подарявам резник плумерия-бяла с жълт център. Предпочитам да го предам лично в София, района на Халите, през целия ден тази събота.
-
Подарявам малка стайна юка. Едната е засадена отдавна, другата все още чака...
https://photos.app.goo.gl/YgUZjdSY5dJF9zf66
-
Търся нов дом за няколко големи растения, а които няма нито място, нито възможност адекватно да се грижа, пък са и за пресаждане. А именно:
- Задомени
- Задомено
- Чаено дърво (60-70см). Силно запуснато, но при подходящи грижи бързо се оправя и пуска нови клонки от всевъзможни места (пробвано). Иска светло, топло и редовно поливане. Подарява се без саксията (или със споразумение за връщане след пресаждане). - Запазено
Предложението важи за София. Нямам възможност да се занимавам с опаковане и изпращане в страната.
Не виждам лични съобщения тук, за това пишете на geo.alexander в пощата gmail.com
-
@alien Има лични съобщения,по-скоро нещо като чат. Има си иконка на горния ред вдясно.
-
Всички растения са раздадени.
-
Подарявам сортови ириси. Предложението важи за активните членове на форума. Имам за двама човека.
-
Кхъ-кхъ...
-
Ее, ми хайде, де
. Къде се изпокри
. Специално за теб съм извадила Гот Милк. Другите съм ги вадила преди няколко седмици. Пращай ми адрес на Еконт на лични.