Зокум/ Олеандър- проблеми и как да ги решим
-
Моля помогнете! За първи път имам Зокум и незнам от какво се получава това посребряване на листата. Разбрах, че обича слънце, за това съм го изкарала на южна тераса. Поливам го умерено в чинийката, гледам да не прекалявам с водата...
-
Нещо не ми се получава с качването на снимките
-
Публикацията е изтрита!
-
Като отвориш да пишеш мнение, кликваш на картинката горе. После поставяш адреса на снимката между малките скоби, като полето трябва да ти е в синьо. Снимката ти, разбира се трябва да е качена някъде предварително.
-
@гайюлийце-72 Здравей и добре дошла. На всички е трудно в началото със снимките. Мисля, че си се справила, но си качила снимките в гоогле-то.. и там ти иска разрешение за шерване на снимките
Когато си пишеш отговора и сложиш линк към снимките, би трябвало веднага да ги видиш вдясно, в полето за Превю...но мисля, че проблемът е от права върху снимките в гугъл драйва. Който иска да ги отвори, трябва да ти поиска разрешение, затова е проблема.
-
Ясно! Благодаря ви.
-
@cvetar каза в Зокум/ Олеандър- проблеми и как да ги решим:
@гайюлийце-72 Здравей и добре дошла. На всички е трудно в началото със снимките. Мисля, че си се справила, но си качила снимките в гоогле-то.. и там ти иска разрешение за шерване на снимките
Когато си пишеш отговора и сложиш линк към снимките, би трябвало веднага да ги видиш вдясно, в полето за Превю...но мисля, че проблемът е от права върху снимките в гугъл драйва. Който иска да ги отвори, трябва да ти поиска разрешение, затова е проблема.Значи да не ги качвам там, така ли?
-
Публикацията е изтрита!
-
-
@гайюлийце-72 Мии...в темата за снимките, казват, че там не е добре. Оправила си правата на снимките
Ти правилно поставяш адреса на снимката, в скобите, но линкът, който се опитваш да сложиш е линк към страница на гугъл със снимката, но не и на самата снимка.
Пример:
ти поставяш този адрес:
https://drive.google.com/file/d/1Zu8yGKw71JaJyAulAs1kwvcFmr4U_V1r/view
а на самата снимка е този: https://lh3.googleusercontent.com/1GJQdeTY7Zh4B-8AaGNYSL7wVjdrixZkTMv0isEJ39BHIcjpskanZZ9Ukn0UO5AfTQUUYdhA_9KUy_G238nF=w2560-h1360-rw
ето с него се получава
Този адрес го взех така, с десен бутон на мишката върху снимката и copy image address или ако ти е на български..копиране на адреса на снимката. Сложих го в нов таб на браузъра да се уверя, че е верен и снимката се показа в него.
П.С. Когато си сложиш снимките, ще изтрия тези коментари, че не са по темата. Да не ни се сърдят модераторите
-
Мисля, че в графа: " проблеми със стайни цветя и растения", успях да го направя.
-
Публикацията е изтрита!
-
Публикацията е изтрита!