Нашите градини 2019 • Цветните "петна" започнаха да заемат местата си.
  alt text

  alt text

  alt text

  alt text

  alt text • Globemaster набират обем.
  alt text • От предната седмица
  alt text
  Между тези съм сяла метличина и космос, но толкова са ги заглушили другите, че са едни хилави, едва десетина сантиметра.

  alt text

  alt text

  alt text

  alt text

  След пороищата, вярно че има изпочупени китки, изгнили ириси, но ароматът им се носи в цялата градина и ти става едно хубаво. • Значи, Делфин...да ти се оплача- тия твои луци, ми взеха ума!
  Много красиви цветни петна си сътворила , и грях- не грях откраднах си идеята ти и си поръчах от Сортови семена една опаковка микс лилави и бели...като за начало за есента.🤗
  А при мен леко- полеко градината се изпълва с цвят, но меката зима с честите валежи от дъжд и падането на нощните температури под нулата бяха причина за обледяването на растителността, след което пролетта последва пълен рестарт на всичко до жива пъпка. Катерачът Laguna, Amadeus и храстовидната Purple splach се оказаха подходящите рози за моите климатични условия. Elfе и Eden са орязани до земята, а Paradе, Graham thomas, Iceberg и Barock по които що годе имаше нещо живо, днес не приличат на нищо. Изчаквам ги да изцъфтят заложените си пъпки и ще ги орежа до земята, за да избият нови здрави пръчки.

  alt text

  alt text

  alt text • Ииииии!
  Красиво! • @ivaninka Идеална градинка, съчетана и подредена с вкус. Само, който обича цветята ще вложи толкова време и грижи да създаде и поддържа такава радост за очите. Браво! • @ivaninka , красиво е при теб! Много приятна и цветна градина! Радост за душата.
  Жалко за повредените рози. Дано се възстановят.
  При нас всеки ден са пороища. Ирисите гният. Бях наслагала хризантеми за вкореняване в саксии, но са под открито небе. И те взели да гният.
  А за алиумите, много се радвам, че си се запалила по тях. Много са красиви. Правят впечатление и на комшиите 😁 • Малко градина от края на май ☺
  alt text

  alt text

  alt text

  alt text

  Магнолията пуска по някой и друг закъснял цвят.
  alt text • Снимката не отговаря съвсем на заглавието на темата, защото градината не е моя. Аз съм само робът. 😊 Част от предблоковата градина.
  alt text • @nat Чудесна предблокова градинка. Виждам, че има много хубави видове особено хойхерите, които са едни от любимите ми цветя! Чудя се как така не ви ги крадат?! Аз имам малка градинка на тротоара пред къщата ни, която е през по-голямата част от деня на сянка и редовно ми изчезват цели туфички хойхери и хости особено докато са още малки. Бордюрните рози също ми ги вземат докато са още новозасадени. Много се ядосвам понеже някой от цветята си ги купувам, а други пък са ми подарък. Вечерта ги гледам и им се радвам, а като изляза на сутринта - празни петна! • От кухнята....докато бъркам бучките захар в чашата кафе и правя планове за деня.☺

  alt text • @ivaninka Прекрасен изглед на двора ти. Пак завидях благородно! • @todorova-sv... Питаш ли какво изпитах аз, като видях ония ми ти лъскави зрели кайсийки на снимката в двора ти?😳
  Щях ли да ги имам днес и аз в градината, ако не ти бях завидяла?🍑
  Не се плаши и нямай угризения, това чувство е градивно и нека го има щом не ни вреди, а ни движи напред!
  Това е знак, че нещо и при теб ще се промени.🤓
  Благодаря ти! 🌹


Впишете се, за да отговорите
 

0
На линия

274
Потребители

267
Теми

4.4k
Публ.

CVETAR.ORG