Сайтовете ще прекратят дейността си на 24 септември 2022

Търся, купувам, разменям • Как така до сега никой нищо не е поискал да има, да не би с всичко желано вече да сме се сдобили? 🙂
  Явно ще съм първа. Търся да си купя, понеже не остана с какво да разменя! Днес установих, че всички до една в едното ми сандъче с 4 хойхери и от другото май 1-2 са заминали. Така и не преживяха ежедневните проливни дъждове миналото лято 😞 гледахме се с някои от тях от 6-7 години, но уви, напуснаха ме. Така че им търся заместници, че не ми се чакат поръчки и кой знае къде има по това време.
  Пиша тук сортовете, някой ако има за делене от тях, ще ме направи много щастлива, пак казвам, искам да си ги платя, определете цена.
  Neptune
  Electra
  Berry smoothie
  Purple petiole (не съм сигурна за втората дума, не разчитам добре буквите)
  Вероятно sanguinea, бабешка, зелена с червено-розови цветове
  За последната ме е срам да си призная, от съфорумка ми е, изпратена заедно с брунерите (от които кокошката птеродактилия изкълва едната до дъно) 😟 😳 • Здравейте мили ми цветари!

  Бих искала да ви попитам ако някой има растение или семена за THALICTRUM minus - дребно обичниче. Моето загина от пресушаване, защото се наложи да живея на друго място и остана цяла зима без поливане.

  Предварително благодаря!

  Мога да си платя само, защото - освен него ми загинаха и почти всички цветя, за огромно съжаление.


Впишете се, за да отговорите
 

2
На линия

447
Потребители

332
Теми

7.5k
Публ.

CVETAR.ORG