Празник на форума 2018г.
-
Мисля, тази година празникът на форума ще бъде двоен!
10 юни, 11часа - разсадник "Зелена пролет"!
-
И аз мисля така..
-
Много ще се радвам да ви видя повечето
.
-
Имам покана към човека, който създаде това място - да заповяда на сбирката. И да не е от София, няма проблем - всяка година доста хора идват от различни краища на България.
-
Ние ще се опитаме да дойдем за пръв път. Писахте, че децата са добре дошли, но все пак да питам - мястото удобно ли е за малчугани(терминатори) на 4 и на 1 година? И с какво да се включим, напитки, храна, друго?
-
Рай е за малчуганите.Колкото до включването - нещо което обичат децата ти мисля,че ще е най-добре.Еднократната посуда съм подсигурила.Пропуснала съм само чували за боклук.
-
Привет на всички! Честито възкресение на най-прекрасното място във виртуалния свят! Даже вече мога да напиша няколко изречения без да ме изхвърли.За съжаление няма да съм тук на 10,06 и много ще ми липсвате, ама много, много.До скоро!
-
@deni_sea Денииии, ще ми липсваш!
-
Сладкарският цех от който взимам торти няма да работи от четвъртък натам.Ха сега от къде да взема торта и да не е на другият край на София?Ако някой има наблизо цех да я поръча ,а аз ще я платя също е вариант иначе оставаме без сладкиш.
-
Забъркайте 3-4 тави крем карамел, сигурен съм че няма да има сърдити (освен тези които ке го забъркват и пекат)
-
Аз сладко не ям, но доста сбирки на разсадника са минали и без торта без каквито и да е проблеми.
Да не коментираме и факта, че това просто ще е приятелска среща, защото няма как да празнуваме рожден ден на нещо, което не съществува вече ...
А новият форум още е на памперси и не е за торта...
Много по-важно е да се съберем и видим на живо въпреки лошите прогнози за времето. Но и друг път ни е валяло и пак сме си изкарвали много добре.
-
Безкрайно много съжалявам, но няма да мога да дойда
Излезе неотложен семеен проблем.
-
Торта ще има
успях да намеря с приятелска помощ къде да я направят
-
Верно е, че отиваме в разсадник, ама на някой да му е легнала на душа някоя градинска китка, пък да я имам - да му донеса на празника?
-
Ето ме, от моя, т.е. наша страна със Стефан всичко е наред. Очакваме ви!
-
Всички ще ми липсватееее! Дени, Пери, Мегимей, Стефчо, Алпина, Марияна, Дидка, Сарагоска, Поли.... спирам, щото списъкът става дълъг..... Аз ще тропна едно хорце за вас на фестивала в Трън!!! Сигурна съм, че ще има още празници и аз ще се класирам!!! Прекрасно да ви е!!!!!!
-
Да обявя, че има едно свободно място в колата ми, ако някой се интересува. Става дума за района на НДК.
-
Жалко, че няма да се видим с толкова много хора. А очаквах срещата ни с нетърпение. Жулка, Дени, Пери.....
-
Приятели, срещата се отлага, пътуващите да не тръгват. Рали ми се обади, че Искра и Стефан не могат да ни приемат утре. Не зная какво се е случило.
-
Мястото се променя .Разбрахме се да се съберем в http://halbite.com/contacts/ в 11ч.